Reviews


4 stars after 1111 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Het werd snel bezorgd door een hele vriendelijke bezorger en het was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was goed en lekker. De bestelling werd op tijd geleverd. 2/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot en snel bezorgd. Waar de salalde in het verleden wel eens wat droog was, was deze nu uitstekend, evenals de rest van de bestelling!! 2/26/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering. Gerechten lekker warm en smaakvol 2/19/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks het slechte weer toch alles optijd en heerlijk warm bezorgd. Toppie 2/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vlot bezorgd.. gewoon bestellen punt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er voor minimaal €17,50 moet worden besteld. Alleen een gewone shoarma schotel bestellen kan dan bijvoorbeeld niet meer. Dat worden voortaan denk ik minder bestellingen. 2/13/2021
Beste Marcel, Ivm weersomstandigheden is het minimale bestelbedrag tijdelijk verhoogt net zoals dat we zelfs in bepaalde wijken op moment helemaal geen dienst verlenen. Wij snappen dan ook u teleurstelling. Echter hopen wij op jullie begrip en hopen dat het snel weer voorbij is. Tot snel! Team Bella Fiore
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed verzorgt en goede portie. Erg lekker. 2/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel, lekker eten wat nog goed warm is wanneer het bezorgd wordt. Wordt ook redelijk snel bezorgd vinden wij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en smakelijke maaltijden. 2/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was niet meer zo warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een mixed grill met één rib, een verbrand pitabroodje en wat stukjes kip tussen de shoarma. Normaal altijd tevreden over de pizza’s en shoarma, maar dit was echt een aanfluiting. Zet dan geen mixed grill op de kaart. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke site, eten ruim voldoende en smaakt goed.snelle vriendelijke bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was goed, alleen ze werden 15 minuten eerder bezorgd dan afgesproken waardoor wij nog niet klaar voor eten waren. Tot gevolg koude pizza. 1/29/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niets ontvangen, telefoon was ook al uitgezet 1/29/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza calzone met extra Gorgonzola besteld. Gorgonzola heb ik niet geproef, pizza was niet heet en erg nat. Op de pizza Gorgonzola geen Gorgonzola maar erg veel mozzarella.... kortom....2 pizza’s....helaas 2 x een teleurstelling. Dit is niet wat we gewend zijn van Bella Fiore. 1/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en best snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer en snelle bezorging! Helaas zat er paprika ipv asperges op mijn campanera die ik had besteld. 1/22/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is prima. Zalmlasagne bijzonder. Salades mag wel iets meer aandacht aan besteed worden. Bezorging uitstekend: precies op tijd, vriendelijke jongen, netjes mondkapje op. 1/22/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling op tijd van afspraak gebracht, bestelling voldoet aan verwachting 1/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Doorgebakken patat besteld echter slappe niet doorbakken ontvangen, ook de sausen waren vergeten, erg jammer 1/13/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren de pizza’s behoorlijk afgekoeld. Smaak zoals altijd goed, al zat er weinig shoarma op de pizza Belle Fiore. Hopelijk volgende keer weer als vanouds. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vlot. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 1/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Formidable 1/2/2021
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 1712 reviews
Bella Fiore Bathmen