Reviews


4 stars after 1523 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bezorging en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal de pizza zelf af en dat werkt prima, mooi op tijd klaar en nog warm als ik thuis ben. Bestellen is eenvoudig en pizza smaakt goed! 6/17/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige opmerking is dat we ook knoflooksaus hadden besteld en betaald, maar dat was niet meegeleverd! Verder prima pizzza, snelle levering en dus tevreden!!! 6/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten of de afgesproken tijd geleverd! 6/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en lekker eten! 6/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte heerlijk 5/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was klein, bodem erg hard gebakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals ik gewend was bij bestellingen van Bella Fiora alles was weer PRIMA! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd. Goed warm en heerlijk gegeten. 5/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd. Erg fijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1x sla was vergeten van de kapsalon. Vroeg 1x om doorgebrakken friet, kregen slappe friet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima voor elkaar 5/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed met verse ingrediënten gevulde dürum wraps. Lekker warm en keurig op de gewenste tijd bezorgd. 5/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Knoflooksaus was erg zuur 5/7/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was lauw/koud, de smaak was goed 5/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken erg tevreden over jullie. Dit keer snacks besteld, bitterballen en bittergarnituur om van te genieten bij een tv avondje. Het zag er niet uit.. alles zat aan elkaar geplakt en was open gebarsten... het is zo in de container beland... zware teleurstelling! Dit niet van jullie gewend! 5/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was een beetje lauw... Jammer want de smaak was goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en vlotte bezorging, precies wat je wilt. 4/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snelle levering en goed verzorgd . 4/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal bestel ik hier vaak, maar vroeg omdat ik zwanger ben om de hamburger goed te doorbakken. Kreeg rauwe witte friet en een van binnen nog rauwe hamburger. Laatste tijd vind ik het eten niet meer zo lekker. Sorry, voor de kritiek. Normaal is het eten bij jullie echt lekker vooral kapsalon. 4/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super snel bezorgd en echt heerlijk 4/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze bestelde pizza's waren er vlot en kwamen lekker op temperatuur aan. De pizza's zijn tegenwoordig wat dunner en wat ons betreft stukken lekkerder dan voorheen. Even goed opletten op de site maar dan kan je ook je pizza helemaal naar eigen smaak samenstellen. Voor herhaling vatbaar. 4/4/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!!!! 4/1/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en ze werden mooi optijd bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van de lasagna was zeer slecht. 10 keer te veel zout en niet aantrekkelijk. Ik zal niet gauw op herhaling gaan. Sorry, ik kan er niet meer van maken. 3/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Fijn alle mogelijkheden om Jenkins’s aan te passen. Ook de Fungi ripinie nu twee keer gehad en deze is ook goed op smaak en lekker warm bezorgd. Aanrader!! 3/14/2022
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 2370 reviews
Bella Fiore Bathmen