Reviews


4 stars after 1395 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijk gegeten! 1/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijzen flink verhoogd (+23%) maar kwaliteit is onbetaalbaar !!! 🥴🤔 1/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3 sterren voor bezorging heeft te maken met bezorging om 18.55 ipv 18.30 uur. Wel heel netjes dat we gebeld werden dat de bestelling later zou komen, met excuses 1/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet echt warm 1/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op afgesproken tijd bezorgd,eten was goed warm 1/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 1/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde lang, 1 uur. De pizza's waren lekker, maar bijna koud. 1/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat het half warm was terwijl we toch dichtbij wonen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, maar 1,20 voor extra ui is te gortig, zeker als er maar 12 kleine stukjes ui op liggen😮 12/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza smaakte best goed. De toppings waren wat zuinig en daardoor de prijs kwaliteit niet echt goed. Pizza was ook niet super warm meer. Website en bestellen was erg goed en vriendelijke dame achter de balie. 12/16/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en zeer snel bezorgt. 12/16/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds : het was weer Toppie 👍 12/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza was ok qua smaak, maar wat minimaal belegd. 12/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kipwings 😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het eten niet warm genoeg! 12/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd 12/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben genoten van de bestelde pizza's. Ook het op maat bestellen van de pizza's was prima voor elkaar. Hoewel we even de mogelijkheden door moesten krijgen. De pizza's werden keurig op tijd en lekker warm afgeleverd. Wat ons betreft een aanrader 12/10/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk gegeten 12/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nou heb ik al meerdere keren 10 punten gespaart maar 1 keer 7,50 tegoed gehad heb nou weer 10 punten gespaard ben benieuwd of ik ze nou krijg 12/3/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig goede pizza’s! 12/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was jammer genoeg lauw...op zich prima pizza maar hij moet wel echt warm zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had hotwings smaak was erg lekker maar een beetje te hard gebakken wel goed gaar 11/24/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kapsalon was niet warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super netjes bezorgd en het eten was echt heel erg lekker warm !!!! 11/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Lasagne ook erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza, niet gaan bezuinigen op de groentes en zo, dan maar een eurootje duurder. Maar lekker hoor! 11/13/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Colmschate burger was heel goed. De salade, echter, was zeker het geld niet waard. Veel te duur voor wat je krijgt... Nooit weer dus. Jammer dat je geen keuze hebt dat je je patat zonder kruiden kunt bestellen. Hetzelfde bij de salade is het jammer dat je deze niet kunt samenstellen. Bijvoorbeeld weglaten van tomaat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal prima 11/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 11/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 2176 reviews
Bella Fiore Bathmen