Reviews


4 stars after 787 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 3/30/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer super goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfecte levering, makkelijk en snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de slechtste shoarma schotel die ik bij Bella fiore heb besteld tot nu toe. Bij de bestelling voor 30ct extra kruiden toegevoegd worden de kruiden op een hoop gekwakt, de shoarma droop van het vocht/vet amper gebakken. Knoflooksaus was zó verdunt dat er bijna geen smaak aan zat een zo dun als soep was. In deze tijd verwacht je dat ondernemers meer hun best doen. Bij jullie is dat precies het tegenovergestelde 3/23/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lauw 3/23/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging 3/18/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te veel kaas op de pizza, had om minder gevraagd. Bezorgtijd prima zoals gewend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We zijn altijd heel tevreden over de kwaliteit van de schotels, pizza's en wraps. Deze keer hadden we een salade er bij besteld (carpacio). Deze viel erg tegen. Veel ijsbergsla, beetje carpaccio en wat pijnboompitjes. Zeker geen aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was bijna koud 3/7/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ondanks de snelle levering was het eten lauw tot koud 3/6/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes en op tijd bezorgd. 3/6/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind 10 eur voor schaal met ijsberg sla en chemisch smakende carpaccio erg prijzig. De pizza’s waren wel lekker 3/2/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en super goed 2/28/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 2/28/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet krokant, de kaas was week en de groenten ook, ik ben beter gewend van hun. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipt op tijd en lekker 2/15/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/13/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering goede pizza 2/11/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en snel. 1/31/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ruim €9,00 voor 4 kleine stukjes Spare ribs is wat betreft een prijs/kwaliteit verhouding onder de maat. De kwaliteit van het eten is goed. Toch is de karige hoeveelheid een reden om niet snel nog iets te bestellen. 1/20/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes doner, bezorging was zeer snel, top gewoon! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorg service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer prima verzorgd! 12/14/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee van de drie pizza’s zijn niet goed aangeleverd. Één was nat en de ander heeft te kort in de oven gelegen. Voor vragen ben ik te bereiken op 0642055013. Mvg, Richard van Mourik. 12/13/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas kregen wij een koude pizza en een koud pita broodje Hawaii. Dit was niet de eerste keer, vorige week ook koude patat ontvangen. Erg jammer, normaal altijd zeer tevreden. 12/5/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd! 11/30/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saus was erg dun beetje waterachtige smaak ben beter gewend bij jullie verder was het prima weer 11/29/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het duurde wat lang, maar daar werd netjes over gebeld 11/25/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben helaas meer dan een uur moeten wachten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nvt 11/13/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was prima qua beleg en smaak. Hij was alleen niet meer echt warm.Ben bang dat ik aan het einde van de rit van de bezorger zat. 11/11/2019
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 1150 reviews
Bella Fiore Bathmen