Reviews


4 stars after 749 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ruim €9,00 voor 4 kleine stukjes Spare ribs is wat betreft een prijs/kwaliteit verhouding onder de maat. De kwaliteit van het eten is goed. Toch is de karige hoeveelheid een reden om niet snel nog iets te bestellen. 1/20/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes doner, bezorging was zeer snel, top gewoon! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorg service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer prima verzorgd! 12/14/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee van de drie pizza’s zijn niet goed aangeleverd. Één was nat en de ander heeft te kort in de oven gelegen. Voor vragen ben ik te bereiken op 0642055013. Mvg, Richard van Mourik. 12/13/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas kregen wij een koude pizza en een koud pita broodje Hawaii. Dit was niet de eerste keer, vorige week ook koude patat ontvangen. Erg jammer, normaal altijd zeer tevreden. 12/5/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd! 11/30/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saus was erg dun beetje waterachtige smaak ben beter gewend bij jullie verder was het prima weer 11/29/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het duurde wat lang, maar daar werd netjes over gebeld 11/25/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben helaas meer dan een uur moeten wachten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nvt 11/13/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was prima qua beleg en smaak. Hij was alleen niet meer echt warm.Ben bang dat ik aan het einde van de rit van de bezorger zat. 11/11/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was iets laat maar we hebben weer heerlijk gesmuld 11/2/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag helaas twee al erg afgekoelde pizza s ontvangen. 10/30/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, super snel en goed van kwaliteit ditmaal (vorige keer ziek van de durum met kip helaas). 10/30/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was aan de onderkant een beetje zwart, maar des al niet te min, zoals altijd is het eten heerlijk! 10/26/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat 10/25/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ietsje aan de late kant. Daarnaast was het broodje doner heel goed. Jammer dat de pizza bodem verbrand was, dit gaf een bittere smaak 10/22/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere warme pizza en ruim binnen de bezorgingstijd! 10/18/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat de prijzen zo gestegen zijn. Verder prima 10/7/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger kwam door de vele regen op de fiets, was er geen ander vervoermiddel? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aardappels oud opnieuw gebakken door de nieuwe aardappeltjes heen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde erg lang voordat m'n bestelling bezorgd werd.De patat was heerlijk, de kip was wel lekker maar was erg weinig en veel te duur!! ben teleurgesteld!! 9/28/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza's en snel bezorgd! 9/25/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging prima pizza,s 9/24/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/23/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was niet gesneden. 9/21/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten 9/5/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer snel geleverd! Top! 8/31/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/28/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging 8/26/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super alles en erg lekker 8/24/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de aardappels wat klef helaas, verder erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel makkelijk en overzichtelijk onlirte bestellen! En indien gewenst te betalen. Lekker eten en zeer snelle bezorging. Onze ervaring was top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een extra broodjes besteld bij de shoarmaschotel en dat bleek een wit bolletje te zijn. Dat viel tegen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk en snel online besteld. Prima pizzas 8/2/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top, heerlijke pizza’s . 8/2/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom prima gegeten. Snel bezorgs, netjes en warm 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er is onderweg een bakje knoflooksaus open gegaan. Alles zat er onder. Mijn vrouw heeft de helft van haar eten weggegooid, omdat ze geen knoflooksaus lust. Het eten was zo als altijd goed. 7/26/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, goede prijs en heerlijk eten! 7/26/2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2019
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 1088 reviews
Bella Fiore Bathmen