Reviews


4 sterren na 626 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
20-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas oude spareribs en erg weinig vlees voor grote portie. Aardappels oud en nieuw door elkaar. Sommige perfect andere erg hard. 18-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestel vaker altijd heel tevreden nu echter niet het deeg bij de calazone was niet gaar, en heel veel paprika en had extra betaald voor ham spek en salami, dan verwacht je dat er ook in maak was niet echt meer aanwezig was mijn indruk. Wel echt veel paprika dat had echt minder gemogen Jammer Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
👌🏼👍🏼 16-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super snel, warm, lekker én aardige bezorger, TOP! 9-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Gewoon goed 8-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4-2-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles uitstekend alleen de portie was vergeleken anders iets aan de kleine kant naar mijn idee, en dan met name de Spare Ribs. 30-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
vlees matig gekruid Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Na een uur wachten de verkeerde bestelling gekregen (bezorger had niet opgelet welke zak hij pakte) en toen hij na een kwartier terugkwam was ons eten lauw. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top. 26-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was iets te lauw. Maar het was dan ook erg koud buiten. De paprika in de calzone was wat te rauw voor mijn smaak. Maar bijde gerechten smaakte heel lekker! 25-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
25-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
22-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Aardappelschijfjes en vlees iets te licht gebakken. 22-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top pizza’s Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De producten waren niet warm bezorgd. 12-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging en goed eten 10-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vond de kapsalon minder Patat mocht zachter En kebab kreeg ik minder dan de vorige keer met shoarma Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkere pizza en prima bezorging! 5-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas, misschien door drukte maar de kwaliteit van onze bestelling is nog niet zo slecht geweest, de aardappelschijfjes waren te hard de shorma te bleek van kleur er zat enorm veel vocht bij het vlees de sla bij de shorma was bruin verkleurd 1-1-2019
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering en prima eten! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel geleverd, helaas was 1 van de pizza’s zeer zwart aangebrand aan de bodem. 29-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 22-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zeer snel ! 21-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De aardappel schijfjes & het vlees had net iets meer doorbakken mogen zijn. Het bestellingsformulier verspringt soms op mobiel en vraagt weer om postcode. 17-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestel hier al jaren hetzelfde gerecht maar kwaliteit gaat achteruit helaas Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 16-12-2018
Geachte Camilio, Graag horen wij u bevindingen over de kwaliteit om dit te verbeteren of te veranderen. U kunt dit mail naar info@bellafiore.nl Met vriendelijke groet, Team Bella Fiore
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
14-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Niet heel erg warm dit keer. Koud ook goed eten :) 13-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was helaas niet superwarm, beetje lauw. Maar de smaak was prima! 11-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurt een uur !!!! Veel te lang Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas lang moeten wachten op de bestelling. 8-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Hier hebben ze echt lekkere pizza's voor een goede prijs! Snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Top! 8-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was een beetje koud, edoch was het heerlijk. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top! 24-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3 goede pizza's! 2 vd 3 pizza's waren aan de onderkant een beetje zwart. Het stoorde niet (dat kwam door de honger waarschijnlijk) 24-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
19-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle levering(25min) en lekker eten 17-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
12-11-2018
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-11-2018
Bella Fiore Bathmen 4 sterren na 879 reviews
Bella Fiore Bathmen