Reviews


4 stars after 2013 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel en correct geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was beetje zacht en aardappelen schijfjes waren te hard. Frikandel was goed en milkshake ook. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend product, goed op temperatuur en mooi op de afgesproken tijd gebracht. Top!! 7/13/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer heerlijk en snel bezorgd. Alleen de kapsalon was matig gevuld, dat kan beter en zijn we niet gewend. 7/13/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal heerlijk super top 7/11/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima alles 7/9/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben helemaal niet van negatieve beoordeling. Toch moet ik dit even communiceren. Colmschate burger was echt voortreffelijk. Patat kan beter slap week hoe je het wil noemen. Ik heb Echt Nooit Klachten. Dus Pak dit op bella faire 👊 7/6/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bella Fiore doet wat ze beloven: lekker eten wordt op tijd afgeleverd! Top! 7/3/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke pizza, aan te passen aan je wensen. Lekker snel en lekker vers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na inloggen zou het bestellen zonder nog eens je postcode in te voeren nog handiger zijn. Het bijwerken van de spaarkaart lijkt niet elke keer te lukken. 6/27/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is altijd goed 6/26/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza’s van Deventer! 6/26/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/22/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/22/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect, niks aan veranderen 6/20/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakjes knoflooksaus waren 1/3 gevuld en de wrap was meer gevuld met sla dan met durum. Jammer ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, prima eten. 6/14/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer stipt optijd klaar en heerlijke pizza's! 6/13/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker 😋 6/12/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Daar ik laatst lovend was en nog steeds ben over die heerlijke colmhamburger was ik nu erg teleurgesteld dat ik mijn visite slappen patat voor moest zetten en kroketten waarvan er tee van de 3 uit elkaar vielen wanneer ze al aanrakkte om uit het bakje te pakken, ook waren ze bijna koud evenals de frikandellen, wellicht dat de pizza's daar wel lekker zijn maar mijn volgende bestellingen ga ik toch weer ergens anders doen, jammer...dacht mijn zaakje gevonden te hebben maar helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat was slap ipv doorgebakken zoals gevraagd. Pizza was lauw met grote rauwe stukken ui. 6/8/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
zou kwart over 6 komen maar was kwart voor 6. gevolg 2 mensen een koude pizza 6/8/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De shoarma was ontzettend zout 6/8/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima snelle bezorging en het was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top als altijd! 5/31/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sla niet meer in aparte bakjes doen, hierdoor lijkt het niet vers ,komkommer ziet er droog uit. Verder was het weer top 5/25/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/23/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen vaker en wij vonden de kwaliteit al minder worden, maar gisteren echt slecht. Aardappels slap, kipfilet dreef in het vet, hoeveelheid wordt alsmaar minder. 5/21/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat had wat harder gemogen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aangenaam verrast This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is altijd goed . Of je nu afhaalt of daar eet . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 5/14/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2024
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2024
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 3128 reviews
Bella Fiore Bathmen