Reviews


4 stars after 1613 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorlaatste keer was het eten lauw. Na opmerking hierover vorige keer wel goed warm. Vandaag aangegeven dat vorige keer goed was, was het nu weer lauw. Het is te wisselvallig en we worden er chagrijnig van. Gaan goed nadenken of we nog wel willen bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg snel bezorgd voor een zaterdag. Helaas was de calzone wel koud. 11/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was prima 11/25/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De frietjes waren klef. De pizza bodem was slap. Het duurde een uur voordat de bestelling gebracht werd. 11/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had wel warmer gemogen 11/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patatjes erg bleek en slap. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer weer erg lekker. Je krijgt erg veel. Is goed warm. Bezorging duurde iets langer dan normaal ( 1uur) maar het is natuurlijk ook zondag. En stond duidelijk aangegeven dat het zo lang zou duren. Weer tevreden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat is er met jullie pizza's gebeurt? Kant en klare bodems? En er zit amper tomatensaus op? Ze waren koud, en er zat geen smaak aan. Dit zijn wij niet gewend van jullie, het was dus een flinke domper. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Nu echtbnooit meer. Slecht, vet koud eten. 10/28/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hi Bellafiore, wij zijn normaal gesproken gewend dat eten van goede kwaliteit is. Het eten van vanavond viel helaas erg tegen, hopelijk een foutje:). De patat was erg slap, de kaas was rubberachtig en ook het vlees smaakte ons beiden niet. Het waren twee kapsalons. Ik vermoed dat ze te lang hebben gestaan oid. Het gaat niet om het geld of een tegemoetkoming. Ik wilde het graag even doorgeven in de hoop dat als we volgende keer bestellen het gewoon weer goed is. Bedankt en een fijne avond. Gr. Raymond Borghoff 10/28/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was op tijd. Het belangrijkste was ook dik in orde. Het eten was goed warm en de aardappelschijfjes zelfs nog krokant. Tot de volgende bestelling> 10/24/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, snelle bezorging.klein puntje van kritiek, patat was beetje slap. Begrijp dat dit moeilijk is maar misschien is een papieren zak betere verpakking voor patat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren de pizza’s koud. Normaal altijd erg tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer lekker. En snel bezorgd. 10/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal altijd zeer tevreden. Deze keer had ik besteld om ongeveer 17:45 uur voor 18:15 uur. De bestelling was echter eerder klaar (afgehaald). Was al flink koud, vooral de frietjes maar ook het vlees ( we hadden doner, kip en kipsate ) was erg lauw. 10/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas had alles geen smaak. Kip was niet gekruid groenten die er door zat kwam volgens mij uit de diepvries want was erg waterig.de kofte was sponsig en leek niet gegrild maar opgewarmd in de magnetron of in boter gebakken was in iedergeval niet lekker. We waren erg teleurgesteld en hebben niet eens alles opgegeten omdat het gewoon niet lekker was. Behalve dan de aardappelschijfjes en de rauwkost die waren wel goed maar dat was niet waarom we een schotel bestelde. We hadden heerlijk gekruid gegrild vlees verwacht zoals we vaker bestellen bij andere grill restaurants. 10/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was helaas slap en koud 10/5/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten, enig minpunt is dat ik 2 euro betaal voor extra chorizo en dan maar 3 plakjes krijg.... 10/5/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
In tegenstelling tot andere keren was mijn bestelling niet erg warm bij bestelling aan huis. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza calzone was lauw en t deeg niet gaar. Sla bij de kapsalon was bedorven 10/1/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 9/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas deze keer niet zoals ik gewend ben, half gebakken friet, en half gebakken kipfilet helaas :'( 9/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was goed van smaak maar de rand van de pizza was niet te eten veel te hard tanden zouden breken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De 2 pizza's waren niet echt warm meer. 9/24/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel klaar . Grote porties . Top 9/24/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en wordt snel bezorgd toppie 9/22/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed snel en lekker 9/21/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er snel, maar stonk en smaakte niet goed. Zelfs de hond wilde het niet eten. Milkshake veel te zoet. Alles is in de prullenbak beland. Nooit meer bestellen bij Bella Fiore!!!!€17 weggegooid!!! 9/21/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten goed warm afgeleverd en goed verzorgd complimenten 9/9/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed. Keurig op tijd en goed warm. 9/3/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer geen schepijs er bij staat 9/2/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima shoarma en snelle levering 8/26/2022
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 2504 reviews
Bella Fiore Bathmen