Reviews


4 stars after 1293 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen regelmatig, maar dit keer koude pizza ☹ jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had gevraagd om pizza zonder ui. Toch nog redelijk wat uien aangetroffen. Jammer. 9/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bella Fiore is altijd snel met bezorgen maar de kwaliteit viel dit keer erg tegen. De hotwings waren zo slecht dat we ze niet gegeten hebben. De pizza was ok maar voor 12 euro niet erg bijzonder. Jammer want we hebben wel eens beter gehad van Bella Fiore. 9/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk gegeten!!!!! 9/14/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind dat als ik extra betaal voor spek 2 plakjes erg weinig voor 1,20 Ben echt beter gewend van jullie 9/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk en precies op tijd. Het enige jammere was dat we 2 andere pizza's hadden gekregen dan besteld. 9/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is gewoon goed 9/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit. Zeee goed gevulde pizza’s tegen redelijke prijzen 8/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima. 8/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb wel een bon gekregen maar geen btw bon en die heb ik eigenlijk nodig omdat dit een zakelijke bestelling was. De website is een beetje onduidelijk door de keuze van Bathmen en Deventer, maar verder lijkt het prima te werken. 8/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld bij Bella Fiore en dat is prima bevallen! Zeker voor herhaling vatbaar. De pizza's werden stipt op tijd geleverd op een keurige manier. De pizza's zelf: thin crust/italiaanse stijl. De toppings waren niet overdadig maar dat is ook wel prima omdat ze smakelijk zijn. Je kunt overwegen om extra toppings toe te voegen bij de bestelling. Wij bestelden 2 pizza's en kunnen er de volgende dag nog een keer van lunchen :-). 8/25/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website reageert heeeel traag.... Maar de pizza was voortreffelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker en precies op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: prima! 8/13/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de gebakken aardappels keihard en droog. Verder was het eten wel goed. Ben ik niet gewend van BF 8/13/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was aan de ene kant heel dun en de andere kant wat dikker. Aan de dunne kant was die wat aangebrand. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏼👍🏼👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Noch nooit wat slechts gehad vanhun 8/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza!! Aardige mensen en keurig op tijd. Kon niet beter deze keer! 8/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 8/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En weer is de website gesloten terwijl de winkel open is 🥴🥴🥴 7/14/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! 7/12/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas opmerkingen (halve hoeveelheid kaas en gesneden) waren niet verwerkt. 7/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardappel schijfjes bij de shoarma schotel waren niet te eten! Het leek wel of ze 3 keer opgewarmd waren! Jammer de rest was uitstekend 7/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en vriendelijke en snelle bezorging. 7/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De carpaccio was niet normaal weinig. Een hele bak vol met sla en de carpaccio was ver te zoeken . Totaal geen verhouding. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaliter tevreden over de kwaliteit, dit keer niet. De aardppelschijfjes waren in een plastic zak gewikkeld, hierdoor klef geworden. Daarnaasr waren de olijven op de pizza zuur en koud. Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk warm en goed van smaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een pizza die aangebrand was maar waar de korst dan netjes afgesneden wordt vind ik niet echt netjes. Ook de pizza calzone was aan de bovenkant verbrand. Erg jammer! 7/3/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10 goeie burger 7/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot bezorgd, maaltijd warm en kwalitatief ok. 7/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de bestelde pizza’s was een Piccante zonder kaas met extra kappertjes en artisjok. Maar de jalapeña’s ontbraken en in plaats daarvan zaten er uien op. Dan is de piccante niet pikant meer. De bezorging was razendsnel, maar ik heb liever iets meer zorgvuldigheid en iets minder snel. Verder geen klachten. 7/2/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte heerlijk en was keurig op tijd! Bedankt 6/30/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De (heerlijke) salade was warm geworden bovenop de (heerlijke) maaltijd. 6/28/2021
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte levering. Precies op het tijdstip dat we opgegeven hadden. Lekkere pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 2023 reviews
Bella Fiore Bathmen