Reviews


4 stars after 1503 reviews
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar! 3/1/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een andere bodem dan anders dar is jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima bezorging en lekker eten! 2/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Één van onze vaste adressen. Snel, warm en lekker. Deze keer weer heerlijk gesmuld van de gevulde aubergine met een portie frietjes. 2/25/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De wrap was net aan warm. Maar ja, het weer was ook niet om over naar huis te schrijven This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een toppizza, snelle levering en een vriendelijke bezorger! De website is wat minder gebruiksvriendelijk als je het op je telefoon gebruikt, maar ziet er wel heel mooi uit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza helaas lauw. Jammer want normaal altijd prima kwaliteit 2/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was prima. Warm en snel bezorgd! 2/18/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Echt goed, prima website! 2/17/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bakjes saus zit voor de helft gevuld, betaal je meer voor ! 2/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten en vooral heel snel bezorgd! Top! 2/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er binnen 25 minuten na bestelling en zag er goed verzorgd uit! 2/10/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is niet intuitief te gebruiken 2/7/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Makkelijk besteld, maar laat bezorgd (ruim 5 kwartier later). Nu was dat niet erg geweest als de pizza nog lekker warm was, maar deze was helemaal koud. We hadden de pizza net zo goed zelf kunnen afbakken, want hij moest toch eerst weer de oven in. Na de pizza heeft m'n vrouw ook nog anderhalf uur op de wc gezeten. Er was dus iets flink mis met de pizza. Dit was echt een aanfluiting en voldoende reden om in het vervolg ergens anders te bestellen. 2/7/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren zo goed als koud en geen Italiaanse kruiden gebruikt. Jammer. Ze waren wel op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan een half uur extra moeten wachten, lasagne was lekker, maar de zalm was wel minimaal. bij de mix gril was de shoarma deels verbrand, en smaakte dus niet zoals het hoort. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker alleen de frietjes waren koud en slap 2/3/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb je 4 pizza besteld. 1 daarvan is met shoarma. Vraag je een bakje knoflooksaus. Moet je 0,75 cent betalen. Vind ik wel een slechte zaak. 1/28/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De friet was al koud en de pizza was lauw bij aankomst 1/26/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spare-Robs waren niet echt warm ! Eerder lauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks aan te merken. En het was nog lekker ook.😀👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu eens een shoarma-menu ipv pizza's. Heerlijke hard gebakken aardappelschijfjes en prima vlees met uien en paprika's 👏👏👏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker gegeten 1/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger, pizza's mooi op tijd en ze zijn gewoon goed. Niet klef, niet te vet, niet te karig, prima zo! 1/20/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza Tonijn had een zwarte onderkant 1/19/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijk gegeten! 1/14/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijzen flink verhoogd (+23%) maar kwaliteit is onbetaalbaar !!! 🥴🤔 1/13/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3 sterren voor bezorging heeft te maken met bezorging om 18.55 ipv 18.30 uur. Wel heel netjes dat we gebeld werden dat de bestelling later zou komen, met excuses 1/11/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Bella Fiore Deventer Flora 56 0570-511169
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet echt warm 1/8/2022
Bella Fiore Bathmen 4 stars after 2335 reviews
Bella Fiore Bathmen